Extra insatt möte för Dalarnas Barnmorskeförening

Med anledning av tidigare beslut på Barnmorskeförbundets förbundsstämma 2017, om fortsatt utredning att bilda eget fackförbund, vill vi i Dalarnas Barnmorskeföreningen bjuda in till extra insatt föreningsmöte.

Välkomna till Föreläsningssalen, bredvid biblioteket, Falu Lasarett den 14/2 kl.17:30.

Eva Nordlund från Barnmorskeförbundets styrelse kommer att närvara och ge information i vad som sker i den kommande processen i bildandet av eget fackförbund, men framför allt finnas där för att höra om era frågor, funderingar och farhågor i en sådan process.

Här kan du läsa mer om vad som beslutades om på stämman.

Berätta gärna om du kommer eller har frågor som vi kan skicka vidare till Eva inför mötet.

Vi erbjuder videolänk för de som vill följa mötet från sin vårdcentral. Meddela detta vid anmälan, så ordnar vi med uppkoppling!

Anmälan till :